Spring naar inhoud

Wie zijn onze gastbloggers

Gaat u zichzelf hier kort voorstellen als gastblogger van HRM blog?

 

Jelmer Koers, werkzaam als content manager bij online marketingbureau netnotion.nl. Voor de website easy360.nl verdiept hij zich in de mogelijkheden van 360 graden feedback en andere geautomatiseerde feedbackoplossingen. Jelmer schreef voor HRM blog over “Hoe de techniek de mens nodig heeft”.

 

Gastblogger Laury ZwartLaury Zwart, 24 jaar en woonachtig in Tilburg, Noord-Brabant. Afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, Bachelor en Master Bedrijfscommunicatie & Digitale media. Na mijn stageperiode bij Mars Inc. ben ik sinds september 2012 actief als zelfstandig ondernemer, in communicatie advies & uitvoer. Bij mijn huidige opdrachtgever, FLOOW2 International, ben ik verantwoordelijk voor marketing & communicatie. FLOOW2 is een startup en actief in de nieuwe deeleconomie. FLOOW2 is een online business-to-business deelmarktplaats die het voor bedrijven en instellingen mogelijk maakt om materieel, diensten, maar ook kennis en kunde van personeel onderling te delen. We gaan van bezit naar gebruik, van eigendom naar toegang. We gaan beter gebruiken wat we al hebben, zonder steeds maar nieuwe dingen bij te produceren. Voor meer informatie, zie: www.floow2.com

*Linkedin
nl.linkedin.com/in/lauryzwart

 

Oscar JansenOscar Jansen werkt sinds 2007 als zelfstandig ondernemer en is actief als natuurlijk leiderschapscoach en projectleider duurzaamheid. Hij heeft een gedegen ondergrond als landbouwkundige. Na zijn studie heeft hij zich ingezet voor duurzaamheid bij diverse organisaties en heeft hij zich via diverse opleidingen ontwikkeld tot coach. Hij zet zijn kennis en ervaring als landbouwkundige nu in om de groei- en ontwikkelprocessen op de biologische boerderij te vertalen naar organisaties. Als betrokken en professioneel coach begeleidt hij de ontwikkeling van natuurlijk leiderschap, zowel individueel als in teamverband en op managementniveau. Zijn klanten ervaren in de boerenpraktijk hoe de natuur werkt en wat de parallellen zijn met organisaties. Daar ontdekken ze al vlug wat er anders kan. Zoals een levende en gezonde bodem de basis is voor een gezonde oogst, zo is een lerende en levende cultuur in een organisatie de basis van een gezond productiesysteem.
Meer informatie over de werkwijze van Oscar Jansen treft u aan op www.acore-advies.nl

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: